RH Brandbeveiliging - Zwaalweg 6-8 - 2991 ZC - Barendrecht - 0180 - 556747

Organisatie

Brand kan snel ontstaan en is nooit uit te sluiten. RH Brandbeveiliging voorkomt of beperkt schade en gevaar rondom een bedrijfsbrand of een brand in huis. Dit doet RH Brandbeveiliging door het geven van advies, diensten en door het aanbieden van diverse producten.

Bescherming

De juiste blusapparatuur en goed onderhoud voorkomt problemen. Dat geldt ook voor vluchtroutes, getrainde BHV-ers en functionele noodverlichting. RH Brandbeveiliging zorgt voor de veiligheid van u en uw mensen. Daarmee bent u ook beter beschermd tegen eventuele juridische of financiële problemen achteraf.

RH Brandbeveiliging is actief in heel Nederland. Op dit moment hebben we kantoren in Barendrecht en Eindhoven.

Waarom kiezen voor RH Brandbeveiliging?

Eerlijk & Persoonlijk

Bij RH Brandbeveiliging geloven wij in eerlijk, duurzaam en persoonlijk zakendoen. Heldere communicatie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Omdat wij een klein en flexibel bedrijf zijn kunnen we u de persoonlijke aandacht garanderen die het mogelijk maakt op een prettige manier met elkaar zaken te doen. Duurzaamheid zit immers niet enkel in de kwaliteit van de gebruikte materialen, maar zegt ook iets over de relaties die wij aangaan. Zowel met leveranciers als klanten werken wij met plezier en vertrouwen aan een langdurige en open relatie.

Realistisch & Overzichtelijkheid

Wij maken het voor u helder wat u van ons mag verwachten en vertrouwen erop dat we samen met u tot het gewenste resultaat zullen komen. Dat begint met een overzichtelijke offerte die we u altijd gratis aanbieden. Daarbij zorgen we er niet enkel voor dat u op dit moment aan de wettelijke eisen voldoet, maar kijken we ook naar de toekomstige werkzaamheden, controles en veranderingen. Door hierop te anticiperen, komt u later niet voor mogelijk vervelende verrassingen te staan.

Voordelig & Hoogwaardig

Wij vinden het belangrijk om een aantrekkelijke prijs aan te kunnen bieden. In de offertes die we opstellen zullen we dit dan ook altijd tot uitdrukking laten komen. Daarbij maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige produkten en nemen we bovendien toekomstige ontwikkelingen in ogenschouw. Zo bent u uiteindelijk werkelijk voordeliger uit op alle vlakken. De opbouw van onze prijsopgave en de manier waarop wij op een zinvolle toekomst anticiperen lichten wij graag in een persoonlijk gesprek toe.

Certificering & Communicatie

Omdat we volledig gecertificeerd REOB en NCP KIWA zijn en ruime ervaring hebben met het opnemen van ruimtes mag u van ons een transparante prijsopgave verwachten. Mochten we tijdens de uitvoering iets tegenkomen dan zullen we dit altijd met u bespreken. Bovendien ontvangt u van ons gratis het certificaat brandveiligheid wat u de zekerheid geeft dat u voldoet aan de richtlijnen van uw verzekering en de regelgevende instanties.

Flexibel & Direct

Onze flexibele bedrijfsstructuur stelt ons in staat om snel te werken. Nadat we bij u op bezoek zijn geweest, mag u de offerte dan ook binnen een dag verwachten. Wanneer de situatie daarnaar vraagt kunnen wij daarna dan ook direct bij u aan de slag. Het certificaat brandveiligheid kunt u, afhankelijk van de grootte van het project, indien gewenst al binnen een week ontvangen.

Totaal overzicht & Bedrijfshulpverlening

Omdat wij op elk vlak gecertificeerd zijn kunnen we u een totaalpakket aanbieden waarin wij ondermeer kleine blusmiddelen als brandblussers, brandslanghaspels, rookmelders en noodverlichting zelf kunnen leveren en installeren. Daarnaast verzorgen wij bijvoorbeeld ook BHV - ( Bedrijfs Hulp Verlening ) cursussen voor uw personeel zodat zij in geval van brand en dergelijke calamiteiten tot snel en adequaat handelen in staat zijn.

Duurzaam & Toekomst gericht

Omdat we geloven in en waarde hechten aan een leefbare toekomst werken wij uitsluitend met hoogwaardige produkten. Duurzame produkten die snel en doeltreffend werken, eenvoudiger in onderhoud zijn en een lange levensduur kennen. Die duurzaamheid vindt u in het bijzonder terug in de opties die we bieden voor het gebruik van led-verlichting en de installatie van schuimblussers met biologisch afbreekbaar. LED - verlichting heeft zondermeer de toekomst vanwege de lange levensduur en het ongekend lage gebruik. De nieuwe generatie blussers veroorzaken minder schade aan mens, mileu en materialen en dragen dan ook een bio-keurmerk.

Algemene voorwaarden

Op alle diensten zijn de Algemene Voorwaarden van RH Brandbeveiliging van toepassing. Deze zijn gratis opvraagbaar via de email of ons contactformulier