Testifire

De Testifire kan rook-, hitte- en CO-stimuli produceren als geen ander. Brandmeldersensors kunnen daarom apart, achter elkaar of gelijktijdig worden getest. De Testifire is de meest geavanceerde brandmeldertester die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Hij is geschikt voor zowel brandmelders met enkele als met multisensors en voor zowel punt- als aspiratiebrandmelders. De Testifire is UL-gecertificeerd en werd goedgekeurd door toonaangevende melderfabrikanten uit de hele wereld.

De nieuwste generatie Testifire testers is als geen ander in staat, rook-, hitte- en CO-stimuli te produceren. Bovendien hebben we gebruikt gemaakt van de ervaringen met de eerste generatie. Met de Testifire kunnen brandmeldersensors apart, achter elkaar of gelijktijdig worden getest. De tester is geschikt voor zowel melders met enkele als met multisensors en voor zowel punt- als aspiratiemelders. De Testifire is nog steeds de meest geavanceerde brandmeldertester die momenteel verkrijgbaar is, heeft een UL-keurmerk en is goedgekeurd door toonaangevende melderfabrikanten uit de hele wereld.


Het productassortiment is gebaseerd op twee basismodellen: de Testifire 1000 voor rook- en hittemelders en de Testifire 2000 voor rook-, hitte- en CO-brandmelders. Bij deze modellen zijn verschillende kitopties met allerlei accessoires beschikbaar, terwijl de stimuli worden geproduceerd door vervangbare capsules. RH Brandbeveiliging uw Testifire leverancier.

 

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.