BRANDBLUSSERS

Brandblussers verplicht? De brandblussers van RH Brandbeveiliging zijn van uitstekende kwaliteit en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Dat is de garantie die u bij ons krijgt. Onze brandblussers zijn voor gebruik uitvoerig getest. Dat moet ook, Brandbeveiliging is geen onderwerp waar je lichtvaardig mee om moet springen. Weet dat een brandblusser verplicht is in bedrijfsruimtes. Het is een wettelijke eis die wordt gesteld aan ondernemers. Zorgt u ervoor dat uw brandblusser op een herkenbare plek is geplaatst en onmiddellijk kan worden ingezet wanneer dat nodig is? Het verdient aanbeveling om hier goed naar te kijken. De locatie van een brandblusser wordt aangeduid met een pictogram. Daarmee is duidelijk waar hij staat of hangt. Let ook op de voorschriften van NEN 4001. Daarin staat vermeld hoeveel brandblussers minimaal in een ruimte moeten worden geplaatst. Dit is afhankelijk van onder meer:
 
• De hoeveelheid mensen in de ruimte  
• De grootte van het gebouw of de ruimte  
• De opgestelde risicoberekening van de kans op een brand

Brandblussers verkrijgbaar bij RH Brandbeveiliging

Er zijn verschillende typen brandblussers. Wij onderscheiden grofweg drie soorten. Er zijn poederblussers, CO2 brandblussers en schuimblussers. Elk type brandblusser heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten. De keuze voor een blusser wordt gemaakt op basis van de ruimte waarin hij belandt. Daarbij wordt gekeken naar de hoeveelheid technologische apparatuur in die ruimte en het brandgevaar.

Schuimblussers worden veelal ingezet in kantoorruimtes. Het schuim kan met behulp van water snel en simpel worden opgeruimd. Koolzuurblussers, oftewel Co2 blussers, worden over het algemeen gebruikt in ruimtes waar hoogwaardige technische apparatuur aanwezig is. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan serverruimtes. Poederblussers ziet u onder meer terug in ruimtes waar het brandgevaar erg hoog is. Deze brandblussers hebben een groot blussend vermogen en worden gebruikt om verschillende soorten branden te doven.

De brandblusser die in de auto het beste voldoet, is de poederblusser. In steeds meer landen is een brandblusser in de auto overigens verplicht.

RH Brandbeveiliging NCP REOB en KIWA erkend onderhoudsbedrijf

Wij hebben de kennis en ervaring om u optimaal voor te lichten en uit te rusten. We kunnen u alles vertellen over brandblussers, welke wanneer en waar het beste kunnen worden gebruikt en hoeveel er noodzakelijk zijn in een ruimte. RH Brandbeveiliging staat u graag met onvervalst vakmanschap terzijde. We zijn een gereputeerd NCP REOB en KIWA erkend onderhoudsbedrijf. Die reputatie hebben we verworven door uitstekende de goedkoopste brandblussers te leveren en goede service te verlenen.

RH Brandbeveiliging en haar kennis

Wij willen continu de naam die we hebben opgebouwd waarmaken. Dat is onze drive, daar zetten we op in. Wij bieden u het beste van het beste. Daarbij staan uw wensen centraal. Onze medewerkers zijn perfectionisten. Ze hebben oog voor detail en gaan met hun scherpe blik aan de slag. Het moet kloppen, dat is ons primaire uitgangspunt. Brandblussers online bestellen en kopen, dat moet soepel en snel verlopen. U vraagt, wij draaien, daar komt het op neer. Zo willen wij tot dè online shop uitgroeien voor brandblussers. Dat is onze ambitie!

Wilt u meer weten over onze brandblusser of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op, of koopt u brandblussers online via de website.