Blessing Noodverlichting

Binnen het gamma van RH Brandbeveiliging vindt u altijd een product dat bij uw project past. Het productpakket bevat een range opvolgende producten van eenvoudig (BASIC) tot architectonisch aansprekend (GuideLed) of van standaard decentrale armaturen.

Daarnaast heeft RH Brandbeveiliging een uitgebreid Blessing accessoirepakket, waarmee montage van de armaturen op bijna elke locatie en in elke positie mogelijk is. Voor alle producten geldt dat ze voldoen aan de aan Blessing noodverlichting gerelateerde productnormen waaronder: NEN-EN-IEC 60598-2-22, NEN-EN 50171 en NEN 6088. Uiteraard wordt met RH Brandbeveiliging producten ruim voldaan aan de in de NEN-EN 1838 geëiste grenswaarden op gebied van noodverlichting, voorkoming van verblinding en pictogram-uitlichting.

RH Brandbeveiliging nodigt u uit om de voor u passende Blessing noodverlichting te selecteren via deze website. Mocht u hierbij hulp wensen dan staat het team van noodverlichtingspecialisten tot uw beschikking om samen de op uw project toegesneden noodverlichting te selecteren.

per pagina

Stel Aflopende Sortering in
per pagina

Stel Aflopende Sortering in