Brandblusser Granaat

Op voorraad

€ 82,50

Snel Overzicht

Brandblusser granaat nodig? De brandblusser granaat is een technisch hoogwaardig brandblusproduct op basis van een unieke ongevaarlijke vloeistof verpakt in een speciale fles, die zonder tussenkomst van personen automatisch breekt bij een beginnende brand. Jarenlange specialistische kennis en ervaring zijn samengebracht tot een ongeëvenaard krachtige formule in een blusgranaat van slechts 570 cc. Het blust allerlei branden veilig en efficiënt in enkele seconden. Het blus onmiddelijk en volledigen voorkomt herontbranding. Het product is getest en goedgekeurd volgens EG normen 67/548/EEC.

Meer Zichten

Details

Wat is nu een brandblusser granaat? De brandblusser granaat en automatische brandblusser ( tevens te gebruiken als granaat wanneer u deze uit de beugel neemt ) zijn revolutionaire brandblus producten en ongekend in hun soort. De oorsprong van de blusgranaat ligt in Engeland waar deze rond 1868 in opmars kwam. De granaten werden vooral gebruikt in publieke gebouwen, treinen, auto’s, opslag plaatsen en op boerderijen. In 1870 patendeerde Alanson Crane als eerste Amerikaan de brandblusgranaat, tot omstreeks 1910 ( toen kwam de ijzeren brandblusser ) waren deze zeer populair. Het product is goedkeurd met de TUV, CE en ANPI goedkeur keurmerken voor Nederland, Belgie, Duitsland en volgens EG normen 67/548/EEC.

Tags; brandblusser, brandblussers, automatische, brandblusser, automatischebrandblusser, blusgranaat, veiligheid, beveiliging, beveiligingsysteem, blusser, blussers, brandblusmiddel, brandblusmiddelen, blusmiddel, blusmiddelen, blusapparaat, brandbeveiliging, brandblusproduct, blustoestel, brand, branden

Aanvullende Informatie

Gewicht 1